Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Schrijfmappen

Schrijfmappen
Filters
Sorteer op
36 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Schrijfmappen

Met een goede schrijfmap kom je op een smaakvolle manier voor de dag. Zo hebben de lederen schrijfmappen van Laauw een stoer en stijlvol uiterlijk. En met een lederen schrijfmap van Castelijn & Beerens ga je meer voor een klassieke look. Het voordeel van zo'n map is dat het ervoor zorgt dat je documentatie beschermd blijft tegen kreukels en andere vormen van beschadiging. Handig! Neem je schrijfmappen mee naar school of het werk.

De schrijfmappen van Zusss kunnen ook niet ontbreken in jouw collectie. De notitieboeken zijn voorzien van lieve teksten en quotes op de voorkant en hebben van binnen een praktische indeling. Zo is er ruimte voor to do lijstjes en zijn de pagina's voorzien van lijntjes. Ook zijn de notitieboekjes van Zusss dicht te maken door middel van een veter. Hierdoor blijven de pagina's netjes op hun plaats en zijn al jouw notities veilig opgeborgen.

De notitieboekjes van DOIY zijn niet alleen erg handig maar zien er ook nog eens super leuk uit! De boekjes zijn er in verschillende vormen. Denk hierbij aan een regenboog, cactus of schelp. Met deze notitieboekjes krijg je zin om jouw gedachtes te noteren of handige to do lijsjtes op te stellen. De boekjes zijn gemakkelijk mee te nemen maar natuurlijk ook erg leuk om neer te leggen op je bureau.
 

Bestel je schrijfmap online

Een mooie schrijfmap gezien? Je vindt altijd wel wat dat past bij jou en jouw stijl. Bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Wil je de schrijfmappen liever eerst in het echt zien? We hebben ook meerdere winkels in Nederland. Je kunt altijd even gezellig langs komen! Ons winkelpersoneel staat je graag te hulp. Bekijk onze winkelpagina voor het dichtstbijzijnde filiaal. Wil je zeker weten dat jouw artikel daar op voorraad is? De filiaalvoorraad voor elk artikel staat weergegeven op de artikelpagina. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt.