Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Secrid portemonnees

You are 3 steps away from finding the perfect wallet
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Filters
Sorteer op
256 artikelen

weergaveSecrid
Secrid

Moneyband

€ 9,95


Secrid
Secrid

Bandwallet

€ 71,96


Secrid
Secrid

Bandwallet

€ 70,64


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

Secrid
Secrid

Cardslide

€ 59,95


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

Secrid
Secrid

Moneyband

€ 9,95

Secrid
Secrid

Moneyband

€ 9,95


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*Secrid portemonnees

Zoek je een nieuwe portemonnee die jouw RFID-pasjes beschermt tegen ongewenst uitlezen, breken en buigen? Dan zijn de portemonnees van Secrid wellicht iets voor jou. Secrid biedt namelijk een optimale bescherming voor je pasjes en heeft ook nog eens compact formaat. De Secrid Wallet en Secrid Cardprotectors zijn de bekendste modellen. Met een simpele handbeweging kun je de pasjes trapsgewijs uitschuiven en vind je snel het juiste pasje.

Met de unieke en innovatieve kaarthouder, heeft Secrid een traditionele portemonnee omgetoverd tot een technisch snufje. Klein van formaat, maar toch groot genoeg om naast je pasjes ook je briefgeld en munten in te bewaren.

Secrid biedt verschillende portemonnees, namelijk de Cardprotector, Cardslide, Miniwallet, Slimwallet, Twinwallet en als handige aanvulling is er nog een Moneyband. Om een juiste afweging te maken en de juiste wallet te kiezen, geven we je een korte uitleg van elk model.
 

Cardprotector: veilige portemonnees voor RFID-pasjes

Op RFID-pasjes staat vaak privacygevoelige informatie. Om te voorkomen dat deze pasjes geskimd worden, heeft Secrid de Cardprotector ontwikkeld. Het ultradunne aluminium zorgt ervoor dat de radiosignalen van de pasjes worden geblokkeerd. De aluminium cardprotector is verwerkt in elke Secrid Wallet en vormt daarmee de basis voor elke portemonnee. Wanneer je liever gaat voor een basic design, dan is een losse cardprotector ook zeker een goed idee. Het uiterlijk kenmerkt zich door het dunne aluminium frame. Uiteraard is dit model verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Aantal pasjes: zes platte pasjes of vier pasjes met verdikte letters.
 

Cardslide

De Secrid Cardslide is een uitgebreide versie van de cardprotector. De aanvulling zit hem in de additional slide. Hierin kun je naast briefgeld ook nog wat andere kleine en platte dingen bewaren, zoals een foto, bonnetje of sleutel. De cardslide is aan de cardprotector bevestigd door middel van een elastische Moneyband.

Aantal pasjes: zes platte pasjes of vier pasjes met verdikte letters.
 

Miniwallet

De Miniwallet van Secrid is zeer compact en heeft een miniformaat, maar biedt ondanks dat toch veel ruimte voor pasjes, bankbiljetten, een paar munten of visitekaartjes. De Miniwallet is voorzien van een leren hoesje, waardoor de Secrid Wallet er weer uitziet als een traditionele portemonnee, met een luxe uitstraling. De Miniwallet herken je eenvoudig aan de handige druksluiting, waardoor alles goed bij elkaar blijft zitten.

Aantal pasjes: zes platte pasjes of vier pasjes met verdikte letters.
 

Slimwallet

De Slimwallet lijkt op de Miniwallet: een compact model, met een lederen omhulsel voor die traditionele portemonnee-look. Zonder de druksluiting van de Miniwallet is de Slimwallet nog platter, waardoor je hem gemakkelijk met je meeneemt in een broekzak, binnenzak of borstzakje. De Slimwallet is voor muntgeld minder geschikt. Uiteraard is dit model verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Aantal pasjes: zes platte pasjes of vier pasjes met verdikte letters.
 

Twinwallet

De Twinwallet is de meest uitgebreide Secrid Wallet. De Twinwallet bestaat namelijk uit twee Cardprotectors, in een lederen hoes met een druksluiting. Naast extra veel ruimte voor je pasjes, biedt deze portemonnee ook voldoende ruimte voor briefgeld, enkele munten, visitekaartjes of nog een paar extra pasjes!

Aantal pasjes: twaalf platte pasjes of acht pasjes met verdikte letters.
 

Moneyband

De Secrid Moneyband is een handige aanvullende accessoire om je cardprotector te koppelen aan een tweede cardprotector. Je kunt deze elastische band er simpel overheen schuiven. Natuurlijk kun je de Moneyband ook gebruiken om zo nog extra pasjes, briefgeld of visitekaartjes mee te nemen. Deze schuif je eenvoudig tussen de band en de cardprotector. De Moneyband is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties en voorzien van een aluminium plaatje met daarop het logo.
 

Koop je Secrid Wallet online

Hopelijk hebben we je op weg kunnen helpen bij het vinden van de perfecte Secrid Wallet! Heb je nog vragen? Neem dan gerust op met onze klantenservice. De portemonnees zijn verkrijgbaar in verschillende leersoorten, kleuren en designs, waardoor je er altijd één vindt die bij jou past! Bestel dus snel jouw favoriete exemplaar online. Wij zorgen ervoor dat de wallet zo snel mogelijk bij jou wordt bezorgd. Secrid. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven!