Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

The Little Green Bag rugzakken

The Little Green Bag rugzakken

The Little Green Bag rugzakken

The Little Green Bag rugzakken zijn stijlvolle rugzakken van ons eigen merk: The Little Green Bag. The Little Green Bag heeft in 2019 haar eigen merk gelanceerd. De tassen van The Little Green Bag zijn gericht op de modebewuste vrouw die op zoek is naar tassen voor elke gelegenheid. Er is voor ieder wat wils!
 

The Essentiels collectie

De eerste collectie van The Little Green Bag is The Essentiels collectie. Deze collectie bevat stijlvolle, stoere rugzakken. De Peony Laptop Backpack 13 inch is een voorbeeld van de rugzak die binnen deze collectie valt.   
 

Back to school collectie

Een tweede collectie van The Little Green Bag is de Back to school collectie. Deze collectie staat in het teken van het nieuwe schooljaar. De collectie bevat verschillende soorten rugzakken in toffe kleuren. De Terra Laptop Backpack 13 inch is een stijlvolle rugzak met goudkleurige hardware. De rugzak biedt ruimte voor een 13 inch laptop en is dus perfect om mee te nemen naar school. De Backpack Kiwi is het kleine zusje van de Terra Laptop Backpack. De Back to school collectie is beschikbaar in de kleuren: emerald, blush pink, zwart. 
 

Bestel je The Little Green Bag rugzak online

Ben jij gevallen voor een van de rugzakken van The Little Green Bag? Bestel deze dan via onze webshop. Profiteer van gratis verzending boven de € 49,95. De rugzak wordt netjes voor jou ingepakt en opgestuurd. Liever de rugzak eerst in het echt bekijken? Bezoek dan eens een van onze winkels. Daar staan onze medewerkers klaar om jou te helpen!