Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

DKNY tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Filters
Sorteer op
6 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

DKNY tassen

DKNY staat voor Donna Karan New York. Donna Karan is het brein achter dit succesvolle merk. Donna is een Amerikaanse moderne, openhartige, zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil. Zo lanceerde ze in 1984 haar eerste collectie: de ‘Seven Easy Pieces’. Deze eerste collectie was een groot succes en veranderde de manier waarop vrouwen zich kleden. DKNY is uitgegroeid tot een wereldwijd lifestyle merk voor trendy kleding, schoenen, accessoires, parfums, tassen en portemonnees geïnspireerd op de energieke high fashion stad New York.
 

De tassencollectie van DKNY

De tassen van DKNY zijn een plaatje voor het oog en praktisch om te dragen. In alle ontwerpen komt de typische New Yorkse street style terug. De tassen stralen luxe en kwaliteit uit. Voor iedere gelegenheid is er een bijpassende tas te vinden. In ons assortiment zijn verschillende soorten handtassen, clutches en portemonnees terug te vinden uit de Bryant Park collectie.
 

Bryant Park collectie

De Bryant Park collectie is een bekende collectie van DKNY. De collectie is geïnspireerd op het bekende Bryant Park in New York. Het park was van 1994 tot en met 2009 het podium voor de New York Fashion Week. De collectie kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardig saffiano leer, de sierlijke structuur en stijlvolle afwerking.
 

Koop je DKNY tas online

Heb je jouw perfecte DKNY tas gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel online! Wij gaan meteen met jouw order aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk van je nieuwe DKNY tas kan genieten!