Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Fietstassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Fietstassen

Ken je dat; bepakt en bezakt met zware boodschappentassen op de fiets? Fietstassen zijn de ideale uitkomst! Je stopt gemakkelijk je schooltas, laptoptas of bijvoorbeeld boodschappen in deze tassen, zodat je zonder gesjouw je reis met de fiets kunt vervolgen.


Praktische fietstassen

Fietstassen zijn er in verschillende modellen. Zo heb je de dubbele fietstassen, de enkele fietstas, maar er zijn ook fietstassen voor fietsen zonder bagagedrager; dit wordt ook wel de zadeltas genoemd. Een fietstas staat voor gemak en veiligheid. Fietstassen worden meestal gezien als ouderwets. Maar tegenwoordig zijn de dames fietstassen er in allerlei formaten, kleuren en patronen dus voor iedereen is er wel een trendy fietstas te vinden.


Dubbele fietstassen

De dubbele fietstassen worden in Nederland het meest verkocht. Dubbele fietstassen zijn in verschillende soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. De dubbele fietstassen zijn perfect voor alle fietsen met bagagedragers. Doordat de fietstas aan beide kanten van het wiel is bevestigd, wordt het gewicht goed verdeeld.


Reisenthel fietstassen

Reisenthel fietstassen kenmerken zich door de moderne uitstraling en zijn perfect voor stadsmensen of outdoor types. De Urban collectie van Reisenthel is gericht op less is more. Binnen deze collectie behoren de wit, zwarte fietstassen dames. De tassen zijn licht van gewicht, maar gemaakt van sterk spatwaterdicht materiaal.


Bestel je fietstas online

Heb je jouw toekomstige fietstas gespot in onze webshop? Shop deze fietstas online. Bestel je jouw tas voor jouw fiets op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd! Zo kan je snel genieten van je nieuwe fietstas. De verzending is gratis vanaf € 49,95. Wil je je fietstas liever eerst in het echt zien? Kom dan eens langs in een van onze winkels.