Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

XD Design

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Filters
Sorteer op
3 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

XD Design tassen

Berg jouw spullen veilig op in een anti-diefstal rugtas van XD Design! Het merk XD Design is een Nederlands designermerk dat zich specifiek richt op anti-diefstal tassen. XD Design bestaat inmiddels al dertig jaar en verkoopt hun producten over de hele wereld. Het merk richt zich op het ontwerpen en produceren van bruikbare en duurzame producten die overigens erg portemonneevriendelijk zijn. Het ontwerpteam houdt rekening met alle behoeften van de consument zowel op gevoelsmatig als op functioneel vlak. XD Design houdt zich continu bezig met het klimaat. Dit uit zich in alle aspecten van het vak; van het produceren van een product tot aan de verpakking waarin de tassen worden verzonden.
 

De tassencollectie van XD Design

De tassencollectie van XD Design bestaat uit zowel sportieve als zakelijke modellen. Bovendien zijn de tassen in allerlei kleuren verkrijgbaar, van felgeel tot klassiek zwart. Het materiaal van de tassen bestaat uit vijf lagen, waardoor de tassen zowel waterafstotend als snij vast zijn. Bovendien hebben de tassen geen zichtbare openingen. Diefstal is dus zo goed als onmogelijk. Ook het draagcomfort van de tassen is optimaal, omdat het gewicht van de inhoud naar onder is verplaatst. Sommige tassen beschikken zelfs over een USB-oplaadpoort.
 

De Bobby Backpacks

XD Design heeft meerdere anti-diefstal tassen ontworpen, zodat er voor ieder wat wils is. De huidige collectie, de Bobby-collectie, bestaat uit sportieve en zakelijke modellen in de mooiste kleuren.

De tassen zijn unisex en dus voor zowel mannen als vrouwen geschikt! Het merk richt zich op rugzakken. De rugzakken zijn licht van gewicht en dus comfortabel gedragen kunnen worden tijdens het reizen. De tassen van XD Design hebben geen zichtbare openingen en zijn gemaakt van snijvast en waterafstotend materiaal. Het snijvasten materiaal bestaat uit vijf verschillende lagen, waardoor diefstal onmogelijk wordt gemaakt. De rugzakken hebben meerdere opbergmogelijkheden, zodat je je benodigdheden altijd geordend en gemakkelijk kunt meenemen. De Bobby Backpacks kunnen allen op een koffer worden gevestigd, dankzij het luggage label aan de achterzijde. Daarnaast zijn de tassen zo ontworpen, dat het draagcomfort optimaal is. Doordat het gewicht van de inhoud niet naar voren, maar juist naar onder is verplaatst kun je meer gewicht op de rug dragen. Ideaal dus voor langere afstanden!
 

Bestel jouw XD Design online!

Ben jij ook gevallen voor al de voordelen die een XD Design tas biedt? Bestel jouw favoriete model dan snel via onze webshop. Of ervaar eerst in een van onze winkels hoe functioneel deze tassen zijn.