Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Bloempotten

Bloempotten
Filters
Sorteer op
147 artikelen

weergave


Balvi
Balvi

Vase Round Silhouette XL

€ 12,91 € 19,95 -35%


Zusss
Zusss

Glazen Vaasje met Goud

€ 7,46 € 9,95 -25%
Umbra
Umbra

Potsy 3 Pack Planter

€ 40,08 € 49,95 -20%

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

Present Time
Present Time

Wall plant pot Globe ceramic

€ 13,39 € 15,95 -16%


House Doctor
House Doctor

Planten Orga

€ 28,00 € 32,00 -12%

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

Present Time
Present Time

Plant pot set Pedestal iron

€ 24,95 € 27,95 -11%
Balvi
Balvi

Vase Sphinx Cat

€ 42,09 € 46,95 -10%

Balvi
Balvi

Vase Sphinx Dog

€ 19,90 € 23,50 -15%


Balvi
Balvi

Flower Pot Mr Dangly

€ 34,95 € 38,95 -10%


Balvi
Balvi

Multipurpose Holder Meow

€ 18,95 € 21,95 -14%

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

Balvi
Balvi

Flower Pot Mr Standy

€ 28,95 € 34,95 -17%

Balvi
Balvi

Vase Turtle Cylindric

€ 17,95 € 25,95 -31%


Balvi
Balvi

Vase Atlantis Medusa Conical

€ 21,90 € 27,50 -20%

Umbra
Umbra

Bolo Planter

€ 34,99 € 45,00 -22%


Unieke bloempotten voor bij jou in huis

Wij schatten de kans vrij groot in dat jij op zoek bent naar iets nieuws voor in huis. Je bent namelijk niet voor niets bij onze site terecht gekomen. Hoewel de meeste mensen gelijk kiezen voor nieuwe meubels of een paar andere lampen is het mogelijk om te kiezen voor een alternatief. Zo kan je jouw woning een stuk levendiger maken door wat meer planten terug te laten komen in huis. Wij van The Little Green Bag zijn dé winkel die jou kunnen voorzien van een aantal nieuwe bloempotten voor in huis. Hier laten we op deze pagina wat meer over zien.


Waarom kiezen voor nieuwe bloempotten?

Voordat we ingaan op het huidige assortiment aan bloempotten is het handig om eerst even naar de bloempot zelf te kijken. Waarom zou je nieuwe bloempotten moeten kopen voor bij jou in huis? De belangrijkste reden is het feit dat bloempotten je in staat stellen om je planten een mooi plekje te geven. Het toevoegen van planten bij jou in de kamer kan er echt voor zorgen dat je woning er gelijk een stuk vrolijker uit zal komen te zien. Groen is een natuurlijke kleur die een bepaalde rust weet aan te brengen in huis. Daar komt ook nog eens bij dat planten ervoor zorgen dat de lucht bij jou in huis een stuk frisser zal worden dan voorheen. Het is dus geen raadsel waarom je voor nieuwe planten zou moeten kiezen.


De bloempotten van The Little Green Bag

Voor nieuwe potten voor jouw planten ben je bij The Little Green Bag aan het juiste adres. Onze bloempotten zijn te herkennen aan het unieke design. Al onze bloempotten kunnen worden opgehangen met behulp van de vrolijke koordjes. Deze koordjes geven de potten gelijk een speelse uitstraling. Je kunt kiezen voor talloze kleuren binnen ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor lichtgrijs als je wat meer rust wilt creëren. Of ga voor de zwarte modellen als je wilt zorgen voor wat meer contrast bij jou in huis. Alle bloempotten die je bij ons op de site kunt vinden zijn gemaakt van een sterk soort keramiek. Dit sterke keramiek zorgt ervoor dat jouw potjes er mooi uit zullen blijven zien, ook wanneer je ze al voor een lange tijd in gebruik hebt.


Kies jij voor onze bloempotten?

Wij raden je zeker aan om even een kijkje te nemen bij ons in het assortiment. Dit stelt je in staat om te zien welke bloempotten er op dit moment allemaal te vinden zijn. Door de hoogste kwaliteit materialen weet je zeker dat je voorzien bent van bloempotten die ook nog eens lang mee zullen gaan. Dit in combinatie met de bijzondere uitstraling maakt het een prachtige aanvulling voor bij jou in huis. Mocht je bepaalde vragen hebben over het bestellen van de bloempotten dan is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Een van onze specialisten zal je zo snel mogelijk verder helpen bij het plaatsen van jouw aankoop!