Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Tafelklokken

Tafelklokken
Filters
Sorteer op
25 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Karlsson
Karlsson

Table Clock Book Basics Paper

€ 37,00 € 45,00 -18%

Karlsson
Karlsson

Alarm Clock Six In The Mix

€ 56,50 € 65,00 -13%

Zusss
Zusss

Tafelklok

€ 34,95


Karlsson
Karlsson

Alarm Clock Six In The Mix

€ 55,20 € 65,00 -15%

Karlsson
Karlsson

Alarm clock Index metal

€ 17,11 € 19,95 -14%


Karlsson
Karlsson

Table clock Cathode

€ 126,89 € 160,00 -21%


Karlsson
Karlsson

Table Clock Book Tones Paper

€ 39,95 € 45,00 -11%

Karlsson
Karlsson

Table Clock Book Paper

€ 37,00 € 45,00 -18%


Karlsson
Karlsson

Table clock Cathode base white

€ 118,20 € 159,95 -26%


Umbra
Umbra

Infinity Clock Mat

€ 29,99 € 40,00 -25%

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


Karlsson
Karlsson

Table clock Bold Flip matt

€ 94,21 € 129,95 -28%

Karlsson
Karlsson

Wall / Table Clock Boxed Flip Xl

€ 109,19 € 159,95 -32%

Karlsson
Karlsson

Table clock Cathode base

€ 131,03 € 170,00 -23%


De leukste tafelklokken van dit moment

Er is nagenoeg niemand die geen klok in huis heeft hangen. Dit is natuurlijk niet zo raar, we hebben namelijk allemaal een druk schema en moeten altijd op tijd ergens zijn. Van een eerste schooldag tot aan een meeting op het werk. De tijd bijhouden is echt een cruciaal onderdeel van iedereen zijn of haar dag geworden. Mocht jij met regelmaat vergeten om op de klok te kijken dan hebben we goed nieuws. Met de tafelklokken van The Little Green Bag weet je zeker dat jij de tijd voortaan tenminste wel goed bij kunt houden. Hier laten we je hieronder wat meer over zien.


De voordelen van een tafelklok

Er zitten verschillende voordelen aan het kopen van een tafelklok. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk het feit dat je met een tafelklok beter op de tijd kunt werken. Wanneer je aan het werk bent op je bureau is het niet altijd even handig om op de muur te kijken naar de klok. Dit zorgt ervoor dat je nog wel eens te laat kan komen. Door te kiezen voor een tafelklok is het mogelijk om dit probleem eenvoudig te verhelpen. De klok staat namelijk voor je neus, hierdoor hoef je alleen maar even op te kijken van je papieren om te zien hoe laat het is. Een ander voordeel is het feit dat een tafelklok je tafel een stuk gezelliger kan maken. Want zeg nou eerlijk, word jij niet inspiratieloos van een volledig leeg bureau?


De unieke tafelklok van The Little Green Bag

Hier op de pagina kun je het huidige aanbod aan tafelklokken terugvinden. Zoals je wel kunt zien zijn er ontzettend veel verschillendek klokken om uit te kiezen. Mocht je het mooi vinden om een moderne klok op tafel te zetten dan kan je kiezen voor de klokken van Karlsson. Deze lijken net te zweven wanneer je ze op tafel neerzet. Dit merk staat echt bekend om de unieke designs die keer op keer worden gebruikt. Zo is er ook een houten klok met een pendule en een speciale klok met LED lichtjes in glazen stulpjes. Door de keuze voor de sterkste materialen weet je zeker dat je een tafelklok in handen hebt die voor een lange tijd mee zal gaan. Door de relatief voordelige prijzen is het ook nog eens een optie die voor iedereen geschikt is om te kiezen.


Bestel vandaag nog een tafelklok bij The Little Green Bag

Heb je nog geen tafelklok in huis dan is het tijd om daar vandaag nog verandering in te brengen. Dankzij ons assortiment zal ook jij in staat zijn om uit te komen bij een tafelklok die volledig aansluit bij wat je al die tijd al in gedachten had. De hoogwaardige kwaliteit materialen in combinatie met de prachtige designs maken het een uitstekende aanvulling voor bij jou in huis. Heb je vragen over een van onze tafelklokken? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen, we staan namelijk klaar om jou te helpen bij je aankoop.