Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Bestellen en betalen

Betaling

Bij The Little Green Bag kun je veilig online betalen. Als je een betaalwijze selecteert word je automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van MultiSafepay, PayPal, Apple Pay of Buckaroo.

Op het moment dat je betaling is afgerond word je teruggebracht naar de website van The Little Green Bag. Je bestelling wordt direct verzonden na ontvangst van je betaling, tenzij je ervoor kiest om achteraf te betalen via Klarna.

Je kunt met verschillende cadeaukaarten en betaalmethoden bij ons bestellen. Bekijk onze verschillende betaalwijzen.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via de beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay. iDEAL is het systeem dat je met één klik naar je vertrouwde omgeving van het internetbankieren brengt. Alle internetbankierende klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen hier gebruik van maken. iDEAL is net zo veilig als het internetbankieren bij de betreffende bank.

Betalen met PayPal

Om te betalen met PayPal heb je een PayPal-account nodig. Deze kun je aanmaken op de website van PayPal. Na het bestelproces word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na afronding van je betaling word je teruggestuurd naar de website van The Little green Bag.

Achteraf betalen met Klarna

Klarna voert voor The Little Green Bag het proces van achteraf betalen uit. Dit betekent dat je de rekening per e-mail toegestuurd krijgt die je binnen 14 dagen dient te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen op factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Je moet minimaal 18 jaar zijn om een bestelling met Klarna te mogen plaatsen. Het is mogelijk dat Klarna je verzoek niet goedkeurt. Voor verdere uitleg hierover kun je contact opnemen met Klarna:

Telefoonnummer: 020 808 28 52

Voor deze betaalmethode brengt The Little Green Bag € 1,95 in rekening. Het is belangrijk dat je het bedrag overmaakt naar de rekening van Klarna, zoals vermeld op de factuur, en niet naar de rekening van The Little Green Bag.

Betalen met Bancontact

Als je in België internetbankiert bij ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank of VDK Spaarbank kun je via MultiSafepay met de betaalmethode Bancontact veilig online aankopen doen met je bankpas.

SOFORT Banking - eenvoudig betalen via internetbankieren

Betalen met SOFORT Banking gebeurt eenvoudig, veilig, snel en in 3 stappen: kies je bank, log in zoals gewoonlijk en bevestig vervolgens de online bankoverschrijving. De SOFORT Banking betaling vindt in real-time plaats, waardoor de webwinkel snel een bevestiging van de betaling ontvangt en de online bestelling vlot kan verzonden worden. Meer informatie.

Betalen met Giropay

Wanneer je in Duitsland internetbankiert bij Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank of PSD Bank kun je betalen met Giropay. Je wordt via MultiSafepay doorverwezen naar je veilige en vertrouwde bankomgeving. Betalingen via Giropay worden direct door ons ontvangen, zodat we je bestelling direct kunnen verzenden.

Betalen met Apple Pay

Bij The Little Green Bag kun je nu ook met Apple Pay betalen. Dit betekent contactloos betalen, maar dan met je iPhone of Apple Watch. Zo reken je snel, makkelijk en veilig af via een iPhone, iPad of Macbook.

Betaal je met Apple Pay? Dan hoef je geen gegevens meer in te vullen; alles wat je nodig hebt wordt direct overgenomen van je Apple-account. Zo hoef je niet meer alle stappen van de check-out door te lopen, maar rond je binnen no-time via jouw Touch ID of Face ID de bestelling af.

Apple Pay is mogelijk met de volgende apparaten:
- iPhone 6 of nieuwer
- iPhone SE
- iPad Pro
- iPad Air 2
- iPad 5e generatie
- iPad mini 3 of nieuwer
- Iedere Mac van 2012 of daarna met macOS Sierra (bevestigen met iPhone 6 of nieuwer of Apple Watch)
- MacBook pro met Touch ID

Betalen met Payconiq

Payconiq is een initiatief van verschillende Europese banken, zoals ASN Bank, ING, Regio Bank, Rabobank en SNS. De app is eenvoudig en snel te koppelen aan élke Nederlandse bankrekening. Eén keer je bankgegevens invoeren is genoeg, voor je het weet kan ook jij veilig en snel betalen met je telefoon. Payconiq biedt betrouwbaar betaalgemak voor iPhone en Android. Het enige wat je hoeft te doen is de QR-code te scannen.

Giftcards van The Little Green Bag

Giftcards van The Little Green Bag
Verras je zus, moeder, vriendin of dochter met een giftcard van The Little Green Bag. De giftcard kan worden besteed in de webshop of in onze fysieke winkels.

Op de giftcard staat een code die tijdens het afronden van de bestelling ingevuld kan worden. Voer de code in bij 'cadeaubon toevoegen' in de shoppingbag. De waarde van de cadeaubon wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag. Het restantbedrag kan voldaan worden via elke andere betaalwijze.

De cadeaubon kan in meerdere keren worden besteed. Wij geven geen geld terug. Bij een retournering, ontvang je een nieuwe giftcard. De cadeaubon is onbeperkt geldig. Meerdere cadeaubonnen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Ook kan de cadeaubon gecombineerd worden met een kortingscode.

Baggies worden toegekend aan het account van de persoon die de bestelling plaatst, op het moment dat de giftcard besteed wordt.

Bestel je giftcard!

Betalen met een Fashioncheque of Fashion Giftcard

Om te betalen met een Fashioncheque kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Fashioncheque'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Fashioncheque, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Fashioncheque.


Om te betalen met een Fashion Giftcard kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Fashion Giftcard'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wij accepteren alleen giftcards van de webshop https://www.fashion-giftcard.nl/.
Wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Fashioncheque, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Fashioncheque.

VVV Cadeaubon of Giftcard

Om te betalen met een VVV cadeaubon, VVV giftcard of VVV cadeaukaart kies je bij Stap 4 in het betaalproces voor de optie van VVV. Hier selecteer de variant die op jou van toepassing is. Heb je een papieren VVV cadeaubon, dan selecteer je de papieren versie. Heb je een VVV giftcard of een VVV cadeaukaart, die eruit ziet als een plastic pasje? Dan selecteer je de de plastic kaart.


Papieren VVV Cadeaubon
Je kunt tijdens het bestelproces invullen welk bedrag je aan cadeaubonnen hebt. Hierna word je opnieuw doorgeleid naar de pagina waar je een betaalwijze kunt kiezen om het (eventueel) resterende bedrag met een betaalwijze naar keuze te voldoen.

Stuur na het afronden van je bestelling de papieren cadeaubon (Let op! Niet de plastic VVV pas!), onder vermelding van je ordernummer, per post naar:

The Little Green Bag
O.v.v. ordernummer: _______
Karel Doormanweg 41
3115 JD Schiedam

Zodra de betaling en de bon(nen) zijn ontvangen, versturen we jouw bestelling direct.

Let op!
Wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met VVV cadeaubon, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om de waarde aan VVV bonnen terug te ontvangen. We adviseren om de VVV bonnen altijd te verzenden met een Track & Trace code. The Little Green Bag is niet aansprakelijk voor cadeaubonnen die zijn zoekgeraakt.

Betalen met een Webshop Giftcard

Om te betalen met een Webshop Giftcard moet je eerst jouw kaart omzetten naar de e-card van de webshop van The Little Green Bag. Je kiest bij de betaalwijze voor de optie 'Betalen met Webshop Giftcard'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Webshop Giftcard, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Webshop Giftcard.

Betalen met Your Gift Card

Om te betalen met een Your Gift Card kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Your Gift Card'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Your Gift Card, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Your Gift Card


Betalen met een Shoes & Accessories cadeaukaart

Het is mogelijk om bij The Little Green Bag te betalen met een Shoes & Accessories cadeaukaart. Kies bij betaalwijze voor de optie betalen met 'Shoes & Accessories cadeaukaart'. Je wordt automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Buckaroo. Hier kun je jouw unieke kaartnummer invoeren. Wanneer er nog een bedrag openstaat, kun je het overige deel betalen met iDeal.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Shoes & Accessories cadeaukaart, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Shoes & Accessories cadeaukaart.

Betalen met ippies.nl

Via ippies.nl kun je bij iedere online aankoop gratis ippies sparen. Ippies zijn online spaarpunten ter waarde van 1 eurocent. The Little Green Bag accepteert ippies als officieel betaalmiddel. Wil je meer informatie over ippies.nl of heb je nog geen account? Klik dan hier, maak een gratis account aan en ontvang direct 50 ippies cadeau!


Betalen met een giftcard van The Little Green Bag

De giftcard kan worden besteed in onze webshop of in de winkels.

Op de cadeaubon staat een code die tijdens het afronden van de bestelling ingevuld kan worden. Kies tijdens het bestelproces voor betalen met The Little Green Giftcard. Voer de code in bij 'cadeaubon toevoegen' bij Stap 5. De waarde van de cadeaubon wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag. Het restantbedrag kan voldaan worden via elke andere betaalwijze. Meerdere cadeaubonnen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Ook kan de cadeaubon gecombineerd worden met een kortingscode.

De cadeaubon kan in meerdere keren worden besteed. Bij een retournering van een artikel dat is gekocht met een giftcard, ontvang je een nieuwe giftcard van The Little Green Bag. Wij wissel giftcards niet om in contanten.

Betalen met een Winkel Cheque

Om te betalen met een Winkel Cheque kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Winkel Cheque'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met een Winkel Cheque, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Winkel Cheque.

SterKado

Heb je een SterKado ontvangen? Dan kan je deze op de website van SterKado inruilen voor een giftcard van The Little Green Bag! Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin jouw digitale, unieke code. Deze kun je vervolgens invullen in Stap 5 van het betaalproces of verzilveren in één van onze winkels. Je kunt de waarde van jouw Cadeaukaart besteden aan ons complete assortiment, dus ook op de sale!

De waarde van de cadeaubon wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag. Het restantbedrag kan voldaan worden via elke andere betaalwijze. Meerdere cadeaubonnen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Ook kan de cadeaubon gecombineerd worden met een kortingscode.

De cadeaubon kan in meerdere keren worden besteed. Bij een retournering van een artikel dat is gekocht met een giftcard, ontvang je een nieuwe giftcard van The Little Green Bag. Wij wissel giftcards niet om in contanten.

Pluimen

Heb je een Pluim ontvangen? Dan kan je deze op de website van Pluimen inruilen voor een giftcard van The Little Green Bag! Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin jouw digitale, unieke code. Deze kun je vervolgens invullen in Stap 4 van het betaalproces of verzilveren in één van onze winkels. Je kunt de waarde van jouw Pluim besteden aan ons complete assortiment, dus ook op de sale!

De waarde van de cadeaubon wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag. Het restantbedrag kan voldaan worden via elke andere betaalwijze. Meerdere cadeaubonnen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Ook kan de cadeaubon gecombineerd worden met een kortingscode.

De cadeaubon kan in meerdere keren worden besteed. Bij een retournering van een artikel dat is gekocht met een giftcard, ontvang je een nieuwe giftcard van The Little Green Bag. Wij wissel giftcards niet om in contanten.

Cadeauservice

Wil je iemand een leuk cadeau geven van The Little Green Bag? Dat kan! Je kunt ervoor kiezen om je pakket voor slechts €3,50 feestelijk ingepakt te laten bezorgen op een adres naar keuze.

Je kunt tevens ervoor kiezen om er een gratis kaartje bij te sturen. Er is keuze uit vijf mooie kaarten met ieder een eigen thema. Je kunt hier dan zelf een persoonlijke tekst opschrijven zodra je het cadeau binnen hebt.
Het is niet mogelijk om de de betaling te voldoen met verschillende cadeaukaarten, bijvoorbeeld met een VVV bon en een Fashioncheque.

Wel is het mogelijk de bestelling af te ronden met meerdere kaarten van dezelfde soort, bijvoorbeeld met meerdere Fashioncheques.

Bestellen vanuit het buitenland

Je kunt nu bestellen van over de hele wereld, via het domein www.thelittlegreenbag.com.

De verzendkosten die bij verzendingen naar het buitenland in rekening worden gebracht, zijn afhankelijk van de locatie. Het overzicht van deze verzendkosten per land is te vinden in onze algemene voorwaarden.